Ministrul Sănătății, despre funcționarea platformei de vaccinare: Am evaluat greșit

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a precizat într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că platforma de programare la vaccinare pentru persoanele din etapa a doua are probleme, după ce a menționat inițial că a reușit să își programeze părinții fără să le întâmpine.

Vlad Voiculescu a revenit: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a recunoscut că platforma pentru înscriere la vaccinare nu funcționează bine și a spus că a citit sute de comentarii ale celor care au reclamat că nu s-au putut înscrie.

„UPDATE: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea. Dacă pentru mine (și probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea”, a precizat Vlad Voiculescu.

UPDATE: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și...

Citeste si:
Ministrul Sănătății: Nu putem exclude un al treilea val al pandemiei
Ministrul Sănătății: Nu putem...
Posted by Vlad Voiculescu on Friday, 15 January 2021
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri