Ludovic Orban și Anca Dragu s-au vaccinat anti-COVID

Anca Dragu și Ludovic Orban, președinții Senatului și Camerei Deputaților, s-au vaccinat anti-COVID la Spitalul Militar central.

Cei doi au mers împreună la vaccinare și au primit simultan prima doză de vaccin.

Sursa Video: Facebook/ Anca Dragu

"Mă bucur că am ajuns în această zi, în care vaccinul împotriva acestui virus să fie disponibil. Mă bucur că rata de vaccinare a crescut. Am ajuns la 30.000 de vaccinări pe zi. Asta înseamnă că în curând ne putem relua vieţile, putem să ne vizităm familia, putem să ne îmbrăţişăm cu cei apropiaţi, putem să reluăm activităţile, putem să mergem să ne plimbăm, într-un cuvânt să revenim la viaţa normală", a declarat Anca Dragu.

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, a făcut declarații similare.

Citeste si:
Orban: Proiectul privind desfiinţarea pensiilor speciale,...
Orban: Proiectul privind...

"Am luat decizia de a mă vaccina în special cu obiectivul de a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare şi că vaccinarea cetăţenilor români reprezintă singura cale pentru a reveni la o viaţă normală, pentru a putea relua procesul de creştere economică şi pentru a putea să ne reluăm viaţa în condiţii de normalitate", a spus Orban.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început pe 15 ianuarie, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis.

Citeste si:
Președintele Senatului: Asemenea tragedii nu pot și nu vor rămâne...
Președintele Senatului:...
Sursa foto: Captură Video/ Facebook Anca Dragu

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Setari Cookie-uri