Pentru a fi pregătiți în vederea apariției unor noi mutații ale virusului care ar face ineficiente vaccinurile, oficialii Comisiei au discutat cu managerii companiilor, scrie Digi24.ro.

„În timp ce ne luptăm cu virusul, acesta continuă să se schimbe. Suntem îngrijorați de noile variante, chiar dacă suntem asigurați că vaccinurile noastre le pot combate pentru moment. Dar, pentru că am tras învățăminte din trecut, dorim să ne pregătim pentru un scenariu în care virusul nu mai răspunde la vaccinurile actuale”, transmit cei doi oficiali ai Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și comisiarul european pentru Transporturi, Adina Vălean.

Oamenilor de știință li s-a transmis să fie pregătiți să dezvolte într-un timp cât mai scurt noi seruri eficiente care să poată asigura imunizarea populației.

„Colaborăm îndeaproape cu oamenii de știință și cu industria ca să fim pregătiți să dezvoltăm, să autorizăm și să producem rapid vaccinuri care să poată combate și variantele virusului”, susțin Ursula von der Leyen și Adina Vălean.

De asemenea, Comisia își dorește să fie extinsă capacitatea de producție de vaccin din Europa.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri