Următoarea serie de doze de vaccin de la Pfizer va ajunge în dimineața zilei de 9 februarie în România. Întârzierile au fost produse din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Având în vedere întârzierea sosirii dozelor de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, așteptate în cursul acestei dimineți pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca și Timișoara, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) face următoarele precizări:

  • Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, livrarea cantităților de vaccin pregătite pentru țara noastră a fost întârziată, însă s-a identificat soluția optimă pentru ajungerea acestora în România și continuarea în bune condiții a procesului de vaccinare. Astfel, în cursul acestei seri, tranșa alocată pentru București, Constanța, Craiova, Brașov și Iași va ajunge pe Aeroportul din Otopeni.

Mâine dimineață, dozele de vaccin vor pleca din Aeroportul Otopeni către centrele regionale din județele Constanța, Craiova, Brașov și Iași, respectiv către Centrul Național de Stocare București. Tot mâine, restul dozelor de vaccin va ajunge pe aeroporturile din Cluj- Napoca și Timișoara, în jurul orei 10.30.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri