Premierul României a transmis câteva declarații după ședința Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). Acesta discutat despre situația critică generată de criza de paturi din secțiile de Terapie Intensivă (ATI), dar și despre situația evacuării pacienților de la Spitalul Foișor, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști dacă cineva ar trebuie să îți dea demisia după acesta scandal, șeful Executivului a amintit că avem un singur inamic, pandemia, și că trebuie să așteptăm „Să vedem dacă mai există onoare în România”. Premierul nu s-a referit la o anumită persoană.

În ceea ce privește o eventuală demisie a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, premierul a spus că o demisia nu se discută, ci se anunță.

De remarcat că premierul Florin Cîțu și ministrul Vlad Voiculescu a iesit în același timp la declarații de presă, mai exact la ora 16:00. Anunțul declarațiilor de presă de la ministerul Sănătății a venit cu câteva minute înainte de ora 16:00.

Cei doi oficiali au amintit amândoi pre problema cea mai presantă din acest moment: lipsa de paturi la ATI, din Capitală, în timp ce în toată țara au mai rămas doar șase paturi libere.

Declarațiile premierului Florin Cîțu, după ședința Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI).Posted by Wall-Street.ro on Sunday, 11 April 2021

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri