Klaus Iohannis a fost prezent azi la primul centru drive-thru de vaccinare anti-COVID din București, inaugurat în Piața Constituției. Centrul a fost deschis joi, 29 aprilie la ora 08:00, iar cozile de mașini deja s-au format de mai multe ore.

Cei care vor să se vaccineze o pot face cu vaccinul Pfizer, fără a mai fi nevoie de o programare în prealabil, ci doar doar de buletin. Iată care sunt principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, aflat la centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției.

„Este un succes de azi dimineața, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Este un succes acest tip de centru de vaccinare și vor apărea tot mai multe astfel de centre

Vaccinarea e singura cale de ieșire din pandemie și îi încurajez pe toți să se vaccineze. Suntem într-o nouă faza a campaniei în care practic nu va mai fi nevoie de nicio birocrație, se poate merge la vaccinare pur și simplu ca în acest drive-thru. Sunt convins că în țara se vor mai organzia astfel de centre. E important să înțelegem cu toții că e nevoie de această vaccinare. Va doresc tuturor multă sănătate și sărbători fericite”, a transmis Klaus Iohannis.

Cum se desfășoara vaccinare în acest centru drive-thru

Persoanele care vin cu mașina la acest tip de centru mobil de vaccinare o pot face fără să se dea jos din autoturism. Persoana în cauză va deschide geamul larg pentru a permite ca un cadru medical să poată să-i inoculeze serul anti-COVID-19. Această măsură de a administra vaccinul este una rapidă, fără a necesita programare la fel ca la centrele de vaccinare. Centrul din Bucureşti s-a deschis joi, la ora 8.00 şi va funcţiona zilnic până la ora 20.00.

Potrivit informațiilor transmise de Digi 24, multe din persoanele care așteaptă la cozi pentru a se vaccina sunt și români care lucrează în străinătate, dar care au venit în concediu în România, prilej cu care au decis că este un moment ideal pentru a se imuniza anti-COVID-19.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri