Un număr de 891 de persoane au fost vaccinate, luni, la centrul drive through din Piaţa Constituţiei, potrivit unei informări transmisă de Primăria Capitalei.

Agerpres informează că un număr de 547 de persoane au fost imunizate până la ora 13.00. Sâmbătă, la acelaşi centru, s-au imunizat 868 de persoane, iar duminică 766.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis joi dimineaţă, vaccinul folosit fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 - 20,00 şi dispune de patru fluxuri.

În prima zi, 714 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 la centrul din Piaţa Constituţiei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri