Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunțat că 1.403 medici de familie au primit vaccinuri anti-COVID de la Johnson&Johnson, Moderna şi AstraZeneca.

"În acest moment sunt 1.403 medici de familie care au recepţionat vaccinuri de la companiile Johnson&Johnson, Moderna şi AstraZeneca. Vaccinuri de la compania Johnson&Johnson au recepţionat 1.373 de medici de familie. Au fost distribuite în total 64.905 doze şi au fost deja administrate peste 29.000 de doze de vaccin", a precizat şeful CNCAV.

El a anunţat că un medic de familie din judeţul Botoşani a organizat un mini-maraton de vaccinare în care au fost imunizate 180 de persoane.

Potrivit acestuia, în campania de vaccinare prin cabinetele medicilor de familie, care început din 4 mai, 56% dintre imunizări au fost în mediul rural şi 44% în mediul urban.

Până pe 17 mai, cel mai mult s-a vaccinat anti-COVID în reţeaua de medicină de familie în Timiş - 2.395 de doze, în Dâmboviţa - 1.543, Călăraşi - 1.523, în Bucureşti - 1.240 şi în Dolj - 1.035.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri