Rețeaua de sănătate Regina Maria lansează primele pachete medicale dedicate studenților. În acest context, compania îi încurajează pe tineri să fie atenți la semnele pe care corpul lor le transmite și își propune să-i îndrume către specialitățile medicale pe care nu intuiesc că este util și, uneori, chiar necesar să le acceseze.

Segmentul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani rămâne unul dintre cele mai afectate de măsurile impuse de pandemie, de restricții și de izolare. Potrivit unui studiu UNICEF, cel puțin unul din șapte copii și tineri a fost afectat în cea mai mare parte a ultimului an de reguli de limitare a deplasărilor, cu riscuri pentru sănătatea mintală și bunăstarea socio-emoțională1. Tranziția la cursurile online, minimizarea socializării și izolarea fizică, coroborate cu teama legată de noul virus, au condus la probleme medicale, atât fizice, cât și psihice, cum ar fi depresia și anxietatea.

În plus, tot mai mulți tineri se confruntă cu afecțiuni sau boli asociate stilului de viață pe care nu sunt obișnuiți să le comunice specialiștilor, apelând la autodiagnosticare, iar unele dintre cele mai invocate motive pentru care aceștia nu se prezintă la medic sunt fie pentru că „se simt sănătoși”, sunt „prea ocupați” și că a merge la medic „nu este convenabil”. Astfel, devine din ce în ce mai important ca tot mai mulți tineri să conștientizeze importanța consultării specialiștilor pentru problemele medicale cu care au ajuns să se confrunte astăzi, dar și pericolul autodiagnosticării.

„Ne-am dat seama că tinerii sunt o categorie aparte și au nevoie de servicii și produse special gândite pentru problemele cu care se confruntă, specifice vârstei și perioadelor pe care le traversează. Peste 114.000 mii de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au accesat serviciile noastre în ultimul an, un procent semnificativ, pentru care am gândit o serie de pachete medicale special”, a declarat Nirvana Georgescu, Director de Calitate și Siguranța Pacientului, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Reduceri la noile pachete medicale

Astfel, până pe 31 august, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani beneficiază de noile pachete cu discount de 30%. Pentru a putea accesa serviciile la preț redus, tinerii sunt așteptați în policlinicile Regina Maria cu cartea de identitate, unde vor primi discountul la achiziționarea pachetului.

Cele șase pachete destinate studenților au fost special gândite astfel încât să răspundă principalelor probleme medicale cu care s-ar putea confrunta:

  • probleme cu acneea sau hormonii,
  • prevenție pentru bolile cu transmitere sexuală,
  • soluții pentru cei care petrec foarte mult timp în fața ecranelor, se simt anxioși sau nemulțumiți cu viața lor.

În acest context, pachetele acoperă mai multe specialități medicale, printre care:

  • dermatologie (Pachetul celor care vor să-i dea block acneei),

  • oftalmologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine nu mai vezi când ți se dă cu seen),
  • endocrinologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine hormonii îți scot peri albi),

  • pshioterapie (Pachetul ăla zen care te atrage dacă ești anxios gen),
  • ginecologie (Pachetul celor care vor să călătorească în siguranță pe muntele Venus),
  • analize de sânge (Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare).

Trebuie menționat faptul că, în funcție de specialitate și zona geografică, unele pachete nu sunt disponibile în toate locațiile Regina Maria.

Rețeaua de sănătate Regina Maria oferă o rețea națională de servicii integrate care acoperă toate nevoile medicale ale pacienților prin: 46 de policlinici proprii, cu peste 70 de specialități medicale, 10 campusuri medicale, 28 de laboratoare medicale și 8 spitale. În plus, 310 clinici partenere completează serviciile medicale oferite de Regina Maria.

În timpul pandemiei COVID-19, Regina Maria a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi și procesând până acum peste 500.000 de teste la nivel național.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri