Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este sâmbătă, 25 septembrie, în Bucureşti, de 4,1 la mia de locuitori.

Această valoare a fost comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică, a informat subprefectul Capitalei, Antonela Ghiţă.

Cu o zi în urmă, vineri, incidenţa COVID a fost de 3,77 la mia de locuitori.

Cum arată situația în județul Ilfov

Conform listei publicate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, pe care o găsiți AICI, rata de incidență în localități este: Baloteşti - 3,59, Berceni - 4,61, Brăneşti - 4,44, Ciolpani - 4,23, Cernica - 3,76, Ciorogârla - 3,07, Clinceni - 4,33, Copăceni - 3,71, Corbeanca - 4,18, Cornetu - 3,03, Dărăşti-Ilfov - 5,15, 1 Decembrie - 3,19, Domneşti - 3,11, Găneasa - 3,84, Glina - 4,07, Gruiu - 3,54, Jilava - 3,56, Măgurele - 4,60, Mogoşoaia - 5,86, Otopeni - 5,56, Pantelimon - 3,85, Petrăchioaia - 3,34, Popeşti-Leordeni - 5,56, Ştefăneştii de Jos - 4,59, Tunari - 3,35, Voluntari - 5,55.

Care sunt măsurile luate de autorități pentru localitățile cu număr ridicat de cazuri
Printre măsurile luate de CJSU Ilfov pentru aceste localităţi, ce se vor aplica de sâmbătă, se numără următoarele:

* În spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

* Pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2 este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 m în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru.

Lista completă AICI.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri