Sistemul Medical MedLife lansează Centrul de Excelență în Diagnosticarea, Tratarea și Recuperarea Bolilor Sistemului Respirator din Craiova, prima unitate medicală cu acest profil la nivelul Olteniei.

Activitatea Centrului de Excelență adună sub același acoperiș servicii și investigații dedicate patologiilor sistemului respirator. Pacienții din Craiova și din împrejurimi vor beneficia de consultații de specialitate în ambulatoriu și spitalizare de zi, fiind asigurat un circuit integrat pentru pacient, cu servicii decontate de către CAS.

Echipa este alcătuită din medici de boli interne, infecțioase, pneumologi și medici de recuperare, medicină fizică și balneologie, asistenți și kinetoterapeuți, iar performanțele și pregătirea lor este susținută de către aparatura de ultimă generație disponibilă în unitatea medicală.

“Ne continuăm planul de extindere prin servicii nișate pe o problemă specifică, cu tehnologie performantă și tratamente complexe. Acum vorbim despre COVID, pentru că a acaparat activitatea medicală din ultimul an și jumătate, însă noi suntem focusați pe toate ariile, având planuri pentru a duce la alt nivel segmentul de clinici, spitale și laboratoare”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group.

Centrul de Excelență dispune de tehnologie de ultimă generație, care va ajuta la diagnosticarea și tratarea cazurilor complexe, asigurând astfel o stare bună de sănătate pacienților.

De asemenea, Centrul de Excelență curpinde și o bază de reabilitare respiratorie, care întrunește standardele de excelență conform Protocolului de Medicină Fizică şi de Reabilitare post-COVID-19 emis de Ministerul Sănătății.

Sursa foto: MedLife

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri