Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființare, Donna Medical Center lansează campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, prin care 100 de femei vor beneficia gratuit de o evaluare imagistică de rutină a sânilor. Fondată în anul 2011, Donna Medical Center reunește astăzi în cele două clinici medicale ale sale o echipă de 60 de medici în îngrijirea sănătății femeii.

Întrucât luna octombrie este recunoscută la nivel global drept luna conștientizării importanței luptei împotriva cancerului de sân, Donna Medical Center celebrează cei 10 ani de existență pe piața din România prin campania socială „Ziua Șanselor la Viață”. Prin implicarea pro bono a medicilor Centrului de Excelență în Imagistica Sânului, clinica oferă gratuit pentru 100 de femei câte o evaluare imagistică de rutină a sânilor, o mamografie digitală cu tomosinteză sau o ecografie mamară, în funcție de vârstă.

În perioada 11-19 octombrie orice doamnă sau domnișoară cu vârsta minimă de 30 de ani care își dorește să participe la „Ziua Șanselor la Viață” se poate înscrie gratuit pe pagina oficială a campaniei. În data de 20 octombrie vor fi anunțate beneficiarele investigațiilor gratuite care vor avea loc pe 23 octombrie în cadrul clinicii Donna Medical Center din București, str. Traian nr. 234.

„În fiecare an, în România, aproximativ 10.000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de sân, una dintre cele mai frecvente forme de cancer și principalul factor de mortalitate prin cancer la femei. Este foarte important să conștientizăm rolul pe care îl au controalele de rutină ale sânilor, ce permit medicilor să depisteze precoce orice posibilă modificare la nivelul acestora, înainte de a se face simțită la autopalpare, când șansele de vindecare scad drastic dacă vorbim de o formațiune malignă. Lipsa timpului, frica de diagnostic, neîncrederea în doctori, teama de durere sau fobia de clinici medicale sunt deseori folosite ca scuză pentru a nu veni la control, însă toate acestea pot veni la pachet cu consecințe foarte grave”, a declarat Dr. Teodorescu Elena Claudia, Fondator și Director Medical Donna Medical Center.

Din 2011 până acum, clinicile Donna Medical Center au fost alături de peste 100.000 de pacienți la care s-au efectuat peste 200.000 de consultații de specialitate și investigații de imagistică medicală, salvând viața a mii de pacienți printr-un diagnostic precoce și corect.

În primul an de activitate, Donna Medical Center a pornit cu o echipă de mai puțin de cinci medici și o cifră de afaceri de 150.000 euro. De aici, a urmat o dezvoltare graduală, organică, iar în prezent, deține 2 clinici medicale dotate cu tehnologie de ultimă generație, o cifră de afaceri în anul 2020 de peste 2,8 milioane euro, iar pentru anul 2021, estimările sunt pentru o cifră de afaceri de 4 milioane euro.

Donna Medical Center numără peste 60 de medici colaboratori în specialități medicale diverse, precum Radiologie-Imagistică medicală, Obstetrică-Ginecologie, Endocrinologie, Chirurgie, Oncologie sau Cardiologie.

Clinică privată de sănătate, fondată în 2011, de dr. Elena Claudia Teodorescu, medic radiolog specializat în Imagistica Sânului, din dorința de a înființa o clinică dedicată sănătății femeii, un loc unde fiecare femeie să poată beneficia de o evaluare profesionistă a stării de sănătate. Donna Medical Center înseamnă astăzi două clinici medicale ce reunesc Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Centrul de Imagistică Avansată, Centrul specializat de Ginecologie și Obstetrică, precum și alte specialități medicale complementare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri