Rata de incidenţă a COVID-19 din Bucureşti a ajuns la 8,89 cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică. Este a 18-a zi în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 scade în Capitală, cea mai mare valoare fiind atinsă pe 22 octombrie, mai exact 16,54/1.000.

Ieri, Bucureștiul a raportat puțin peste 600 de cazuri (635), înregistrând o incidență de 9,49/1.000.

În continuare, în Capitală, masca de protecție rămâne obligatorie în spațiile publice deschise și închise. De asemenea, carantina de noapte rămâne în vigoare pentru cei nevaccinați, iar accesul în restaurante sau în centrele comerciale se face în baza certificatului verde.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 9 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.589 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 487 decese dintre care 25 anterioare.

Potrivit bilanșului din 8 noiembrie, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 18.849. Dintre acestea, 1.870 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 348 sunt minori, 318 fiind internați în secții și 30 la ATI.

La nivel național, la acest moment este disponibil 1 pat liber de ATI în județul Iași, altul decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri