Implanturi dentare, obturații, fațete ceramice și albire dentară sunt doar câteva dintre propunerile cu care vin clinicile ABC Eurodent în cea de a noua ediție Black Friday, care începe pe 12 noiembrie, în singurul shop de servicii stomatologice din România. Reducerile merg până la 90% și vizează atât tratamente stomatologice, cât și proceduri menite să prevină afecțiunile dentare.

„Black Friday este o tradiție pentru clinicile ABC Eurodent. În primul rând, pentru că ne dorim să răspundem cât de bine putem nevoilor pacienților noștri printr-o campanie de reduceri reale. Implanturile dentare rămân vedetele ediției din acest an, având o reducere substanțială chiar și pentru un pachet complet format din implant dentar, bont protetic drept și coroană metalo-ceramică pe implant”, explică Dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și coordonator al clinicilor ABC Eurodent.

În cadrul ediției din 2020, cele mai achiziționate au fost implanturile dentare, consultațiile și obturațiile, adică plombele. Albirea dentară profesională se bucură și ea de o cerere considerabilă, având întotdeauna o reducere substanţială.

„Serviciile dedicate copiilor nu lipsesc nici în acestă ediție, atât pentru prevenirea afecțiunilor dentare, cât și pentru tratarea lor. O sănătate orală bună începe din copilărie. Nu uităm nici de estetica dentară. O dantură sănătoasă este o dantură frumoasă, iar procedurile de estetică nu fac decât să aducă un plus”, completează Dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și coordonator al clinicilor ABC Eurodent.

Ofertele de Black Friday sunt valabile începând din 12 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 14 noiembrie, ora 23:59, în abceurodent.ro/shop. Odată achiziţionat un serviciu, prima programare poate fi realizată în decurs de trei luni, în oricare din cele cinci clinici ABC Eurodent din București. Acestea sunt situate în sectoarele 3 și 6, în zonele: Decebal, Ghencea, Compozitorilor, Drumul Taberei 34 și 1 Decembrie 1918.

Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format în anul 2007. ABC Eurodent pune la dispoziție pacienților săi tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), proceduri de inhalosedare, dar și tratamente complexe de chirurgie, implantologie și ortodonție.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri