Rețeaua de imagistică dentară si maxilo-facială DigiRay, cu acționar majoritar fondul de investiții Black Sea Fund, a cumpărat clinicile Dental Scan din București intrând astfel pe piața din Capitală cu alte două unități. Compania are în prezent 14 clinici, iar până la finalul anului ar putea ajunge la 21-26 de unități atât prin deschideri proprii, cât și prin achiziții.

DigiRay este o rețea de clinici de imagistică dentară și maxilo-facială fondată în 2011 de medicul Cristian Pop în orașul Zalău. La finalul 2020, DigiRay a atras ca investitor fondul de investiții Black Sea Fund, care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni.

Clinici în toate orașele României care au peste 40.000 de locuitori

Achiziția Dental Scan, companie care are două clinici în București (în zona Floreasca și Obor), face parte din strategia de extindere a DigiRay în toate orașele României care au peste 40.000 de locuitori.

“Suntem în discuții cu încă două companii și sperăm să finalizăm și aceste tranzacții cât de curând. Avem obiective mari de creștere până la finalul anului, dar și pentru 2022, susținerea Black Sea Fund fiind una esențială pentru extinderea companiei”, afirmă Cristian Pop, fondator și CEO al DigiRay.

În prezent, DigiRay are o rețea de 14 clinici deschise în Zalău, Satu-Mare, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Bistrita-Năsăud, Sibiu, Craiova, Constanța și București. De asemenea, compania are un laborator de tehnică dentară în Cluj-Napoca.

Alte două tranzacții în discuție

DigiRay va deschide încă șapte unități până la sfârșitul lui decembrie în Botoșani, Suceava, Galați, Brăila, Râmnicu-Vâlcea și Pitești. Reteaua ar putea încheia anul cu între 21 și 26 de unități, numărul variind în funcție de momentul finalizarii tranzactiei cu cele două clinici Dental Scan și alte două tranzacții care ar putea fi încheiate tot în 2021 pentru București și Cluj-Napoca.

“DigiRay este o companie care a crescut foarte mult anul acesta și va menține acest ritm accelerat și în 2022. Dacă anul acesta rețeaua lor se mărește cu aproximativ zece clinici, anul viitor vor să se extindă cu 15 unități, dezvoltarea urmând să fie atât organică cât și prin achiziții”, declară Matei Păun, cofondator Black Sea Fund, fond de investiții care deține pachetul majoritar de acțiuni al DigiRay.

DigiRay este o rețea de clinici de imagistică dentară și maxilo-facială fondată în 2011 de medicul Cristian Pop în orașul Zalău. La finalul 2020, DigiRay a atras ca investitor fondul de investiții Black Sea Fund, care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni. În prezent, compania are o rețea de 14 clinici în Zalău, Satu-Mare, Baia-Mare, Cluj, Târgu-Mureș, Bistrita-Nasaud, Sibiu, Craiova, Constanța și București. De asemenea, compania are un laborator de tehnică dentară în Cluj-Napoca.

Sursa foto: DigiRay/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri