Un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, județul Timiș, 41 de persoane fiind evacuate de urgență. Până în acest moment nu a fost nimeni rănit, scrie HotNews.ro.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, focul era deja stins.

Din primele informații, incendiul a izbucnit într-unul din saloane, din cauza unui pacient care a dat foc unei saltele cu ajutorul unei brichete.

Un apel la 112 a alertat ISU Timiș în jurul orei ora 07:17. La nivelul județului Timiș, începând cu ora 07:20, a fost activat Planul Roșu de intervenție.

La fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă.

Ajunși la fața locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum. Din pavilion au fost evacuate 41 de persoane, pacienți și cadre medicale. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

-Știre în curs de actualizare-

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri