Silhouette Medical Beauty a lansat în România un sistem integrat de servicii medicale și tehnologii, cu scopul de a oferi soluții complete pentru sănătatea și frumusețea pacienților.

Echipa clinicilor Silhouette Medical Beauty este alcătuită din medici dermatologi, chirurgi plasticieni, generaliști, endocrinologi, nutriționiști, ginecologi, geriatrii, experți beauty și kinetoterapeuți.

“Adevărata frumusețe are mai multe dimensiuni și, tocmai de aceea, are nevoie de o abordare holistică. Ești frumos la exterior când ești și bine în interior”, declară Diana Baicu, Business Advisor Silhouette Medical Beauty.

Echipa de medici

Dr. Ina Șoșoacă, medic dermatolog, doctor în științe medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică, este directorul medical Silhouette Medical Beauty și coordonează echipa medicală compusă din medici dermatologi, generaliști, endocrinologi, ginecologi, geriatrii, nutriționiști.

Dr. Ina Șoșoacă asigură, alături de Dr. Cristina Țîbîrnă, medic dermatolog, dr. Ioan Marinescu, chirurg plastician, și dr. Robert Vlad, medic medicină integrativă, efectuarea celor mai complexe tratamente dermatoestetice cu scopul de oferi soluția la orice problemă cu care pacientul se prezintă în cabinet: de la proceduri complexe pentru îmbunătățirea calității pielii, soluții inovative pentru regenerarea colagenului, tratarea semnelor cauzate de factorii externi, până la tratamente specifice pentru scalp sau pierderea elasticității pielii.

Echipa Silhouette Medical Beauty este completată de dr. Ruxandra Pleșea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice. Pacienții vor putea beneficia astfel de suport personalizat, introducând, în stilul de viață de zi cu zi, principiile sănătoase ale unui plan alimentar echilibrat, ce va îmbunătăți calitatea pielii și va spori eficiența tratamentelor pro-ageing. Dr. Ruxandra Pleșea va afectua o evaluare Spectro Check, una dintre tehnologiile Silhouette de top, pentru a evalua concret atât starea de sănătate a pielii, cât și statusul metabolic, mai exact dezechilibrele metabolice din corp.

Respectând principiul conform căruia frumusețea pornește întotdeauna de la un echilibru sănătos în interior, Dr. Ștefan Veliceasa (medicină integrativă) lucrează împreună cu fiecare pacient pentru a-i evalua indicatorii esențiali din organism, cum ar fi nivelul de vitamine sau de minerale, dar și nivelul de toxicitate din piele, toxicitate care se produce din cauza metalelor grele acumulate în timp.

Deoarece corpul feminin are multe funcții biologice în diferite etape ale vieții, medicul ginecolog Lucia Luchian va oferi îngrijire suplimentară pentru diverse situații, suport care va ajuta în prevenirea și tratarea problemelor specifice legate de înaintarea în vârstă, precum și probleme de estetică ginecologică.

Dr. Anca Drăguțescu, medic endocrinolog, va diagnostica și trata problemele hormonale și complicațiile care decurg din acestea. Hormonii pot crește riscurile de a dezvolta pete pigmentare, deoarece afectează cantitatea de grăsime pe care o produce pielea noastră.



Tehnologii moderne pentru sănătate

Silhouette Spectro Check este o procedură realizată în premieră la Silhouette Medical Beauty. Desfășurată pe platforma So/Check, aceasta detectează și monitorizează markerii fiziologici în mai puțin de trei minute. Evaluează bilanțurile nutriționale (vitamine, minerale, metale grele), funcțiile fiziologice, starea de stress.

Thermage este o inovație extraordinară, un aparat care asigură efectuarea unor proceduri non-invazive pentru remodelare facială și corporală, cea mai eficientă tehnologie de radiofrecvență pentru lifting non-chirurgical. Reduce liniile fine si ridurile, stimulează producția de colagen, iar rezultatele sunt garantate și vizibile după o singură ședință.

Laserul Discovery PICO acționează țințit asupra problemei, fie că vorbim despre leziuni pigmentate beningne sau tatuajele multicolore. Generează un efect imediat, procedura păstrează intacte țesuturile din jur, așa că suprafața rămâne uniformă. De asemenea, pacienții care suferă de acnee inflamatorie pot beneficia de tratament.

Sistemul laser SP Dynamis este conceput pentru a efectua toate tratamentele estetice majore. Un robot universal care rezolvă majoritatea afecțiunilor estetice. Prin combinarea a două lungimi de undă laser complementare, SP Dynamis funcționează ca o platformă estetică extrem de versatilă, multifuncțională, care poate realiza o gamă de aplicații în dermatoestetică, chirurgie și ginecologie.



Tratamente în Silhouette

SP Dynamis 4D – Este un tratament cu laser care folosește o combinație unică pentru a trata 4 „dimensiuni” distincte ale pielii, pentru a întineri și strânge din interior spre exterior. Oferă o alternativă non-chirurgicală, non-invazivă de lifting facial, care oferă rezultate cu aspect natural și de lungă durată.

BrowLift/Foxy Eyes – O soluție pentru non-invazive liftingul sprancenelor si intinerirea pleoapelor superioare. Acest protocolul unic în 3 pași oferă o îmbunătățire a estetica perioculară și a sprâncenelor prin ridicarea coada sprâncenelor și strângerea pleoapelor superioare.

SmoothEye – Tratament în modul SMOOTH® pentru aspectului ridurilor periorbitale. SmoothEye strânge în mod semnificativ pielea lăsată și îmbătrânită a pielii pleoapele și regiunea perioculară, imbunatatind considerabil aspectul pielii. După câteva ședințe de tratament, rezultatul este o piele mai tanara, elastica, riduri reduse semnificativ.

Lip Lace – Tratamentul LipLase este non-invaziv, acționând producția colagenului din buze. Cu mai multe treceri ajustate pot fi atinse caracteristicile „buzelor ideale”, cum ar fi volumul acestora, echilibrul corect între buza superioară și inferioară și un contur bine definit.

Cele două clinici Silhouette Medical Beauty se află în București – Bd. Regina Maria 14 (Silhouette Medical Beauty Unirii) și Calea Dorobanți 200 (Silhouette Medical Beauty Dorobanți).

Sursa foto: Silhouette Medical Beauty

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri