Rețeaua de sănătate Regina Maria își adaugă în portofoliu Muntenia Hospital din Pitești, fondat și administrat până în prezent de SIF Muntenia.

Cel mai mare spital privat din Argeș, Muntenia Hospital, dispune de un bloc operator cu 4 săli de operație, un centru de imagistică dotat cu RMN și CT și un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR.

Echipa este formată din aproape 75 de medici angajați și colaboratori, care acoperă toate specialitățile medicale, inclusiv: urologie, dermatologie, ORL, gastroenterologie, chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă, hematologie, neurologie, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, psihologie, medicină de laborator, radiologie și imagistică medicală.

„Achiziția Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienților și abonaților noștri din Argeș, după aproape 10 ani de prezență în regiune”, a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Expansiunea operatorului privat de servicii medicale în județul Argeș vine în completarea serviciilor medicale oferite în cadrul celor două clinici din regiune, un laborator și trei puncte de recoltare.

La nivel național, Rețeaua Regina Maria deține astăzi 8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi.

În ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicată în peste 35 de tranzacții cu preluare integrală, a 100% din acțiuni, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea și dezvoltarea cu succes a jucătorilor privați care devin parte a Rețelei.

Regina Maria a preluat în totalitate și a integrat peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți.

Sursa foto: REGINA MARIA - Rețeaua Privată de Sănătate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri