Rețeaua de clinici dentare multidisciplinare Qmed a deschis o a doua clinică în orașul Popești-Leordeni, în urma unei investiții în valoare de 150.000 de euro. Astfel, rețeaua Qmed se extinde la 5 clinici dentare, care asigură locuitorilor din București și Popești-Leordeni servicii complete de stomatologie, la costuri accesibile.

Noua clinică Qmed din Popești-Leordeni este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație, care facilitează un diagnostic corect și tratamente stomatologice de succes, fără durere (microscop dentar, lampă albire ZOOM, tehnologie Endoret PRGF etc.).

În curând, clinica va integra și un departament de radiologie dentară, astfel încât pacienții să poată efectua în aceeași locație investigațiile necesare diagnosticului și intervenției medicale.

„Suntem prezenți în Popești-Leordeni din anul 2014, odată cu deschiderea primei clinici multidisciplinare Qmed de aici”, afirmă Raluca Ion, medic specialist și cofondator Qmed.

Sursa Foto: Qmed

În primul trimestru al anului 2022, au beneficiat de tratament în cadrul clinicilor Qmed cca. 1.500 de pacienți noi, în creștere față de anul trecut, astfel că, până la finalul anului este estimată o creștere de peste 15% a numărului de pacienți față de anul 2021.

În orice clinică Qmed pacienții au acces la o gama completă de servicii de stomatologie, asigurată de echipe multidisciplinare formate din medici stomatologi cu specializări în ortodonție, estetică dentară, protetică, endodonție, pedodonție, chirurgie, implantologie și parodontologie.

Qmed este o rețea de clinici dentare multidisciplinare, situate în București și Popești-Leordeni, aflată în top 10 jucători de pe piața de stomatologie din România după cifra de afaceri (2,6 milioane euro în 2021). Prima clinică Qmed a fost înființată în 2004, rețeaua extinzându-se în cei aproape 20 ani de activitate la o echipă de peste 40 medici dentiști și peste 60.000 de pacienți tratați cu succes, ajungând astăzi la cca. 6.000 de pacienți noi tratați anual.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri