Directorul FBI, Christopher Wray, a declarat că un accident din laboratorul din Wuhan, China, a provocat probabil pandemia COVID-19, conform Reuters.

"FBI a evaluat de ceva timp că originea pandemiei este cel mai probabil un potențial incident de laborator din Wuhan", a declarat Wray pentru Fox News, scrie Reuters.

Comentariile sale vin în urma unui raport publicat duminică de Wall Street Journal, potrivit căruia Departamentul de Energie al SUA a evaluat cu un grad scăzut de încredere că pandemia a rezultat în urma unei scurgeri neintenționate dintr-un laborator din China.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe pentru securitate națională, John Kirby, a declarat că guvernul american nu a ajuns la o concluzie definitivă și la un consens cu privire la originile pandemiei.

Consiliul Național de Informații și alte patru agenții consideră în continuare că virusul provine de la animale, a relatat săptămâna aceasta Wall Street Journal.

China a denunțat comentariile șefului FBI, afirmând că se opune cu fermitate oricărei forme de "manipulare politică" a faptelor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri