Ștefan Obreja este CEO și cofondator al lanțului de cabinete stomatologice Life Dental Spa, cu 10 clinici în România, specializate în tratamente cu laser, fără durere, un business ce poate fi accesat inclusiv în sistem de franciză. ”Stima noastră de sine este legată de igiena orală. Nu am văzut CEO fără dinți”, a declarat Obreja în cadrul celei de-a șasea ediții a conferinței Future Healthcare.

După o perioadă de aproximativ opt ani în care a locuit în Danemarca, Obreja s-a întors în România, unde a pus bazele unui business în stomatologie. Cofondatorul Life Dental Spa este de părere că, în țara noastră, lipsește educația în ceea ce privește igiena orală.

”Eu nu îmi aduc aminte să fi fost educat cu privire la igiena mea orală. Față de România, danezii merg la un control stomatologic o dată la 3 sau 6 luni. În Danemarca nu vezi oameni fără dinți”, a declarat Obreja.

În plus, antreprenorul român precizează că statul român ar trebui să pompeze fonduri în educația sanitară încă de la grădiniță. Mai mult decât atât, Obreja sugerează că România ar trebui să se promoveze la fel de bine cum o face Turcia.

„Turcii nu fac lucrurile mai bine decât noi, românii. Cu toate acestea, sunt foarte mulți concetățenii care se tratează în Turcia. Aceasta se întâmplă pentru că turcii și-au promovat foarte bine țara și serviciile și își atrag turiști, pacienți sau clienți. Turcia ar trebui să fie un exemplu pentru statul român la nivel de promovare”, a completat Obreja.

Conferința Future Healthcare: Building new technologies for healthcare in 2023 a fost organizată de wall-street.ro în parteneriat cu Siemens Healthinners România, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Clinicile Dentare Dr. Leahu, Ovidius Clinical Hospital (OCH), AC RAD Medical Consult & Service și Life Dental Spa.

Sursa foto: Ovidiu UDR/ Future Healthcare 2023

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri