Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de participantii la parada militara din Bucuresti. De asemenea, si premierul Emil Boc a fost primit cu ostilitate la Alba Iulia, in timpul ceremoniilor organizate la statuia lui Mihai Viteazul, unde a depus o coroana de flori.

Traian Basescu a facut o baie de multime la Arcul de Triumf, dupa incheierea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, la care a asistat. Majoritatea cetatenilor i-au urat presedintelui "La multi ani!" si sanatate, conform Mediafax.

‘In schimb, un barbat i-a strigat "Rusine! Rusine!", iar presedintele a raspuns: "Asa e! Si rusine, si bine, si de toate". Seful statului a fost huiduit de barbatul respectiv si de alte cateva persoane din jurul acestuia, care i-au strigat "Tradatorule!".

Pe de alta parte, cand premierul Emil Boc a vrut sa depuna o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din multime, acestea strigand si "Hotii".

In paralel, cateva zeci de membri ai PDL au incercat sa acopere huiduielile, strigand "Romania, Romania", iar unii dintre acestia s-au indreptat spre cei care huiduiau, spunandu-le sa inceteze, scrie 9AM.ro

Sursa foto: Administratia Prezidentiala


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Sondaj CURS pentru Primaria Bucuresti: Firea, Basescu si Nicusor Dan
Setari Cookie-uri