Protestele care se desfasoara de patru zile in Romania nu dau nici un semn ca s-ar incheia, scrie presa internationala, notand ca manifestatia de duminica seara de la Bucuresti a degenerat, fiind inregistrate incidente violente soldate cu raniti.
Pentru a patra zi consecutiv, romanii au iesit in strada in capitala si in alte mari orase ale tarii, precum Cluj, Timisoara si Iasi, relateaza postul de radio Europe1, scrie Mediafax.

Agentia Associated Press noteaza ca protestele din Romania nu dau nici un semn ca s-ar incheia, dupa ce demonstrantii furiosi pe masurile de austeritate au aruncat cu pietre si sticle incendiare spre politie. Un barbat a fost cuprins de flacari pentru scurt timp, precizeaza AP, adaugand ca ministrul de Interne Traian Igas a convocat o reuniune de urgenta.

Citeste mai mult pe aceastat ema aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri