Piata Universitatii din Capitala continua sa fie ocupata de protestatari, care scandeaza lozinci anti-guvernamentale pentru a opta zi, iar in acelasi timp dascalii s-au aflat in fata Ministerului Educatiei solicitand demisia ministrului Daniel Funeriu, informeaza 9AM.ro.
Majoritatea protestatarilor din Piata sunt oameni in varsta, o parte dintre ei fiind si fosti revolutionari. Bannerele manifestantilor sunt diverse, unele cer demisia guvernului in timp ce altele cer renuntarea la taxa auto.

In jurul orei 14:20, in fata Teatrului National se aflau circa 150 de persoane care scandau impotriva presedintelui Basescu. La miting sunt asteptati si doctorii, profesorii si un grup de suporteri.

Fii la curent cu desfasurarea protestelor din Capitala pe 9AM.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri