Un procent de 9% dintre romani mai au incredere in Parlament si Guvern, se arata intr-un sondaj realizat de site-ul de recrutare BestJobs, pe fondul contextului politic actual. Vezi in cine au incredere romanii.
Ultimele sondaje derulate pe BestJobs au urmarit sa masoare gradul de incredere acordat informatiilor provenite din mass-media - cum ar fi ziare, TV, radio - atunci cand vine vorba de prezentarea completa, exacta si corecta a stirilor, dar si in institutiile politice.

Mass-media se afla in topul increderii acordate de cetatenii Romaniei (in mare masura si in foarte mare masura), adunand un total de 19 procente.

La polul opus majoritatea au incredere in mica si foarte mica masura in Guvern (90%), Parlament (95%), Justitie (85%) si Politie (80%). O credibilitate mare sau foarte mare este acordata doar de o mica parte dintre respondenti, Guvern (6%), Parlament (3%), Justitie (11%) si Politie (17%).

Sondajele au fost efectuate la nivel national pe un esantion de 2243 de respondenti, rulate pe pagina de candidati BestJobs in ianuarie 2012.

Acestea fac parte dintr-o serie de sondaje BestJobs ce masoara opinia utilizatorilor intr-o varietate de subiecte legate de locul de munca, economie si cariera.

Aceste sondaje nu sunt stiintifice si reflecta doar opiniile utilizatorilor.BestJobs este un serviciul de recrutare si gazduieste in prezent peste 2.100.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.


Sursa foto: freedigitalphotos.net

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri