Ultimele sondaje derulate pe BestJobs au urmarit sa masoare gradul de incredere acordat informatiilor provenite din mass-media - cum ar fi ziare, TV, radio - atunci cand vine vorba de prezentarea completa, exacta si corecta a stirilor, dar si in institutiile politice.

Mass-media se afla in topul increderii acordate de cetatenii Romaniei (in mare masura si in foarte mare masura), adunand un total de 19 procente.

La polul opus majoritatea au incredere in mica si foarte mica masura in Guvern (90%), Parlament (95%), Justitie (85%) si Politie (80%). O credibilitate mare sau foarte mare este acordata doar de o mica parte dintre respondenti, Guvern (6%), Parlament (3%), Justitie (11%) si Politie (17%).

Sondajele au fost efectuate la nivel national pe un esantion de 2243 de respondenti, rulate pe pagina de candidati BestJobs in ianuarie 2012.

Citeste si:

Acestea fac parte dintr-o serie de sondaje BestJobs ce masoara opinia utilizatorilor intr-o varietate de subiecte legate de locul de munca, economie si cariera.

Aceste sondaje nu sunt stiintifice si reflecta doar opiniile utilizatorilor.BestJobs este un serviciul de recrutare si gazduieste in prezent peste 2.100.000 de CV-uri in baza de date si are peste 70.000 de companii client.

Sursa foto: freedigitalphotos.net