Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (zapada, viscol, vizibilitate extrem de redusa) a fost inchisa Autostrada Bucuresti – Constanta pe tronsonul Bucuresti – Lehliu. Intre Lehliu si Drajna se permite doar accesul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Potrivit informatiilor primite de la Sectia de Politie “Autostrazi”, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, incepand cu ora 16.20 s-a luat masura inchiderii circulatiei pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, potrivit Comandamentului Central de Iarna, la ora 16:25 circulatia este intrerupta, din cauza zapezii si a viscolului, pe urmatoarele drumuri nationale:

Citeste si:

- DN22 Ramnicu Sarat – Braila;
- DN2C Costesti – Slobozia;
- DN2B Buzau – Braila;
- DN2 limita judetului Ilfov – Urziceni;
- DN2A Urziceni – Malu;
-DN2 Bucuresti- Buzau;
- DN1D Albesti Paleologu – Urziceni;
- DN2E85 Urziceni – Buzau – Ramnicu Sarat;
- DN 23A Focsani – Gologanu;
- DN 24D Barlad – Galati;
- DN2N Bogza – Jitia;
- DN2R Jitia – Vintileasca;
- DN67 C Novaci – Ranca;
- DN65A Rosiori de Vede – Turnu Magurele;
- DN23B Maicanesti – Ciorasti;
- DN2 Bucuresti – Urziceni;
- DN5B Giurgiu- Ghimpati;
- DN5 Bucuresti – Giurgiu.

Pe Autostrada A3 Turda - Gilau traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna. Citeste mai multe pe 9AM.ro.

Directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, spune ca fenomenele meteo care se inregistreaza in aceste zile in Romania sunt cat se poate de normale si ca nu vor fi nameti ca in 1954, cel putin pana duminica, neputandu-se spune acum cat va fi, de luni, stratul de zapada, informeaza Mediafax.