Licitatie de 50 MIL. euro pentru arhivarea de carti funciare

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) va organiza in luna martie o licitatie pentru servicii de arhivare si conversie in format digital a 5,07 milioane de carti funciare, contractul fiind estimat la 217,7 milioane de lei, inclusiv TVA (50 milioane de euro), informeaza Mediafax.

Denumit "Conversie carti funciare intr-o baza textuala de date si arhiva digitala", contractul va fi sustinut din fonduri bugetare si se va incheia pe o durata de patru ani, de la data atribuirii, potrivit datelor din anuntul de participare.

Ofertantii vor depune o garantie de participare de 1,7 milioane de lei.

La licitatie se pot inscrie firme care au inregistrat, in perioada anilor 2008-2010, o cifra medie de afaceri de minim 60 milioane de lei.

De asemenea, ofertantii trebuie sa demonstreze ca au prestat in ultimii trei ani un contract similar care a avut ca obiect prestarea de servicii arhivare electronica documente similare (ca si format, stare de conservare/degradare) si constituirea unei baze de date cu informatiile preluate/indexate din documente, cu un volum cuprins intre 12 si 12,5 milioane de pagini.

ANCPI a fost infiintata in 2004 prin reorganizarea Oficiului National de Cadastru, Geodezie si Cartografie.

Guvernul a decis in luna septembrie a anului trecut trecerea Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri