Tampiza, Lukoil: Orice guvern tehnocrat fara sustinere politica nu are soarta buna

Demisia lui Emil Boc din functia de premier era una asteptata, in conditiile in care orice guvern, care ia masuri antipopulare, devine unul de sacrificiu, spune Constantin Tampiza, reprezentantul in Romania al presedintelui grupului petrolier rus Lukoil, Vagit Alekperov.

„Demisia lui Emil Boc era de asteptat. Orice guvern care realizeaza masuri antipopulare este sacrificat, nu conteaza ca el se numeste Ponta, Antonescu sau Boc", spune Constantin Tampiza pentru wall-street.ro.

In opinia sa, toate masurile nepopulare luate pana acum se datoreaza unor greseli din trecut, iar populatia a inceput sa riposteze.

„Criza e folosita acum pentru a primi niste dividende politice", crede oficialul Lukoil, precizand totodata ca nu crede in guvernele tehnocrate.

Tampiza sustine ca „orice guvern tehnocrat fara sustinere politica nu are soarta buna". Un partid trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru masurile care se vor lua in continuare, considera reprezentantul Lukoil.

„Azi, in Romania, este lupta pentru putere, nu pentru cauza. In Polonia, politicienii au fost destepti, pentru ca toate partidele si-au asumat responsabilitatea", subliniaza Constantin Tampiza.

Sursa foto: Agerpres.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri