"Acum, sigur, cand te legi de o activitate asa cum a fost cea de ministru al Turismului, in principal, dar si al Dezvoltarii Regionale, cand reusesti sa faci multe lucruri dintre cele pe care ti le propui, cand mai ai multe pe care ai fi vrut sa le faci, dar pe care, cu siguranta, le va face viitorul ministru - si o sa il sprijin cat sta in competentele si in calitatea mea de parlamentar - nu neaparat ai regrete, dar ai nostalgii, pentru ca a fost o activitate frumoasa, a fost o perioada in care am reusit sa fac foarte multe lucruri, a fost o perioada in care, asa cu spuneam la inceputul mandatului, m-am indragostit de turism si asa voi ramane", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ea a adaugat ca va ramane alaturi de cei cu care a colaborat in mandatul de ministru si crede ca vor mai fi multe lucruri pe care le va putea face impreuna cu acestia.

Intrebata daca isi reproseaza ceva din activitatea la conducea MDRT, Udrea a raspuns ca "niciodata nu faci tot ce ai vrea sau cum ai vrea".
Ea crede insa ca a atins "obiectivele majore", despre care va vorbi intr-o conferinta la predarea mandatului.

Citeste si:

"Dar sunt lucruri pe care as fi vrut sa le fac si nu am apucat, dar le voi face probabil din calitatea de parlamentar. Legea Turismului nu a trecut prin Parlament - o initiativa la care lucrez de doi ani, legea asociatiei de proprietari - este in consultare publica si voi face tot posibilul sa fie aprobata, modificarea Legii Constructiilor, unde nu am reusit sa reglementam cazurile de incalcari ale legislatiei", a mai spus Udrea.
Conducerea MDRT va fi preluata de Cristian Petrescu (PDL).