Lucian Bode, propus pentru functia de ministru al Economiei, a primit aviz favorabil in unanimitate din partea comisiilor parlamentare de specialitate, dupa o audiere care a durat aproximativ 20 de minute si la care parlamentarii opozitiei nu au fost prezenti.

Dupa audiere, in timp ce era felicitat de colegii sai parlamentari, senatorul PDL Radu Berceanu i-a spus razand lui Bode: "Mai, tu chiar stii diferenta dintre watt si volt!".

Deputatul Lucian Bode a fost propus, miercuri dimineata, de PDL pentru functia de ministru al Economiei in Cabinetul Ungureanu, dupa ce, marti seara, Andreea Paul Vass a anuntat ca refuza desemnarea.

Surse din PDL au declarat ca Andreea Paul Vass a obtinut cel mai mic numar de voturi in Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca ministri in Cabinetul Ungureanu.

Citeste si:

Potrivit gandul.info, in principiu, liderii PDL nu au avut mari obiectii in privinta noilor ministri, singura problema fiind in cazul Andreei Paul Vass, propusa de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce sa caute la Economie cand nu stie care este diferenta dintre watt si volt?", ar fi comentat un lider PDL nemultumit.

Afla obiectivul numarul 1 al lui Lucian Bode si vezi cum arata CV-ul sau.

Sursa foto: Agerpres