Cele patru confederatii patronale reprezentative la nivel national - CONPIROM, Patronatul Roman, Uniunea Nationala a Patronatului Roman si UGIR 1903 - pun la dispozitie 50 de utilaje de deszapezire si cer Guvernului si MAI sa li se comunice unde este nevoie de interventie urgenta.

Cele patru confederatii patronale, membre ale Uniunii Confederatiilor Patronale Independente din Romania PATROROM, informeaza ca pun la dispozitie cu titlu gratuit cele 50 de utilaje de deszapezire, gata sa intervina in sprijinul populatiei de pe intreg teritoriul tarii, potrivit unui comunicat de presa transmis de cele patru confederatii si citat de Mediafax.

PATROROM solicita Guvernului si in special Ministerului Administratiei si Internelor sa informeze in legatura cu regiunile unde este nevoie de sprijinul si de interventia imediata.

La nivelul PATROROM a fost creat un comitet de criza format din Mihai Ivascu - secretar general CONPIROM, Adrian Baciu – vicepresedinte al Consiliului Director a Patronatului Roman, Paul Platona – director de relatii internationale UNPR si Constantin Vasilescu – presedinte executiv UGIR 1903.

Acest comitet de criza desemnat de Uniunea Confederatiilor Patronale din Romania PATROROM este la dispozitia Guvernului Romaniei 24 de ore din 24 pentru sprijin rapid oriunde si oricand, potrivit sursei citate

In toamna anului trecut, patru confederatii patronale din Romania, Conpirom, Patronatul Roman, Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) si UGIR-1903, au format o noua structura care isi propune sa reprezinte oamenii de afaceri romani la discutii cu autoritatile si cu institutiile financiare straine, denumita Patrorom.

Omul de afaceri Ioan Niculae va fi presedintele Uniunii Confederatiilor Patronale Independende din Romania - Patrorom, iar din conducere mai fac parte Marian Petre Milut - presedintele UNPR, Vasile Turcu- presedintele CONPIROM, Gheorghe Naghiu - presedintele Patronatului Roman, iar din partea UGIR-1903 - Marius Eugen Opran.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi