Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca Traian Basescu ar fi dispus sa demisioneze din functie, asa cum isi doreste Opozitia, pentru ca la inceputul lui 2013 sa se organizeze alegeri parlamentare si prezidentiale, intr-un interviu acordat ziare.com.
Lazaroiu a spus ca seful statului ar face asta doar cu conditia unui acord cu Opozitia asupra modificarii Constitutiei pe mai multe puncte, de la scurtarea mandatului sefului statului pana la implementarea deciziilor referendumului din 2009.

In opinia sa, actualul premier, Mihai Razvan Ungureanu, ar putea fi candidat la alegerile prezidentiale din 2013, considerand ca el e cel care isi asuma "modernizarea statului", dar cu alte instrumente decat Traian Basescu.

"Daca actuala Opozitie, care oricum vrea sa scape de Traian Basescu, va decide sa accepte acest aranjament, cred ca e plauzibil. Deci modificarea Constitutiei contra demisiei presedintelui Traian Basescu", a spus Lazaroiu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri