Deputatul Mihail Boldea a declarat, pentru gandul.info, ca se afla in Congo, ca avea deja programata plecarea, ca a comunicat in 16 martie procurorului de caz acest lucru si a transmis autoritatilor sa nu il caute, pentru ca saptamana viitoare va veni el in tara.
Un reporter gandul.info a fost apelat, vineri, la ora 17.47, de pe un numar cu prefix de Kenya, de catre deputatul Boldea, care i-a transmis "Sunt eu, suna-ma pe numarul asta", scrie 9AM.ro.

"Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo. Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu", a spus Boldea, contactat de jurnalist.

El sustine ca avea programata plecarea, dar nu l-a intrebat nimeni.

Numele deputatului Mihail Boldea a fost vehiculat in mai multe scandaluri imobiliare si tranzactii controversate cu terenuri si imobile din Galati, o parte din aceste afaceri fiind mai vechi, din perioada cand Boldea era doar avocat in Baroul Galati si nu ocupa o functie publica. In schimb, o alta parte a acestor afaceri in care apare numele lui Boldea au ajuns sa fie cunoscute dupa ce acesta a fost ales deputat.

Activitatea politica a lui Mihail Boldea a inceput in anul 2002, atunci cand s-a inscris in PD. El a devenit liderul organizatiei judetene de tineret a PD Galati in 2004, iar in anul 2008 a fost ales deputat din partea PDL. Ulterior, relatiile sale cu partidul au devenit tensionate, acuzand de mai multe ori lipsa de democratie din partid si cerand chiar demisia premierului Emil Boc.

La finele lui 2011, Boldea a demisionat din PDL, iar dupa ce a activat o scurta perioada ca independent in Parlament, el a activat in grupul parlamentar UNPR. In prezent, Boldea este parlamentar neafiliat.

Citeste mai multe pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri