Andrei Chiliman, inlocuit la sefia PNL Bucuresti [Video]

Conducerea PNL a decis, luni, inlocuirea lui Andrei Chiliman la sefia organizatiei PNL Bucuresti si l-a numit interimar la conducerea filialei pe Eugen Nicolaescu, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale. Conform surselor citate, decizia a fost luata in sedinta BPC al PNL de luni.

Andrei Chiliman ramane candidatul PNL pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 1 si se va concentra in perioada urmatoare pe campania electorala, au precizat aceleasi surse.

Potrivit surselor citate, decizia inlocuirii lui Chiliman este motivata de neintelegerile cu PSD referitoare la candidatul USL pentru Primaria Sectorului 6.

De asemenea, in sedinta Biroului Politic Central al PNL s-a mai decis si inlocuirea presedintelui interimar al filialei liberale de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, cu Adrian Neacsu, precum si a liderului filialei de la sectorul 4, Geani Dinu, cu Daniel Chitoiu. Neacsu si Chitoiu vor avea si ei mandate interimare, au precizat sursele citate.

Deciziile urmeaza a fi validate si in sedinta Consiliului National Executiv al PNL care urmeaza sa se desfasoare dupa sedinta BPC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri