Guvernul intentioneaza sa se reuneasca miercuri in sedinta, sub conducerea premierului demis Mihai Razvan Ungureanu, pentru a aproba proiectele de hotarari restante care vor fi propuse de catre ministri, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.
Sedinta de guvern este prevazuta sa inceapa la ora 15.00.

Surse guvernamentale au declarat, saptamana trecuta, agentiei Mediafax ca premierul Ungureanu a cerut ministrilor, intr-o reuniune organizata imediat dupa caderea Guvernului, sa pregateasca proiectele restante de hotarari de guvern pe care Executivul demis le mai poate aproba pana la instalarea unui nou Cabinet, anuntandu-i ca intentioneaza sa programeze miercuri o sedinta de guvern.

In conditiile in care motiunea de cenzura a fost adoptata, Guvernul nu mai poate adopta decat acte normative pentru administrarea problemelor curente, pana la instalarea noului Cabinet.

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, marti, ca va avea, tot miercuri, la ora 17.00, o prima intalnire cu membrii propusi pentru a face parte din Cabinetul sau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri