Medicii pot prescrie, din iunie, retete in sistem electronic, acest program urmand sa devina obligatoriu incepand cu 1 iulie, a declarat directorul general al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dr. Dorin Ionescu, informeaza Mediafax.
"Sistemul privind prescrierea electronica a retetelor este pregatit sa intre in functiune la 1 iunie. Astfel, medicii ar putea prescrie retetele in acest sistem incepand cu acesta zi, dar nu vor fi obligati. Este nevoie de o pregatire in acest sens", a explicat Dorin Ionescu.

Directorul general al CNAS a mai spus ca, incepand din 1 iulie, medicii vor fi obligati sa prescrie retetele in sistem electronic.

"Din 1 iulie, insa, medicii vor fi obligati sa prescrie retetele in sistem electromic. Totusi, timp de cateva luni, prescrierea electronica va functiona in paralel cu cea clasica, pana la sfarsitul anului", a adaugat Ionescu.

Citeste mai multe detalii pe Mediafax: CNAS: Reteta electronica va fi functionala din iunie si obligatorie din iulie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri