Se strange cercul in jurul grupului de interese al lui Gheorghe Falca, primarul Aradului si al lui Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad. Nici omul de afaceri Georgica Cornu nu a scapat de procurorii DIICOT, care au sa ii puna foarte multe intrebari. Anchetele conjugate au un numitor comun: aradeanul Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, scrie Jurnalul.ro.
Astfel, fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, dar si omul de afaceri Elan Scwartzenberg au fost audiati luni de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu disparitia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al sefului Blejnar. Sotia lui Codrut Marta a anuntat disparitia barbatului sau vineri, 25 mai, insa a declarat politistilor ca sotul sau a disparut in 21 mai.

Astfel, cauza a fost preluata de procurori care i-au audiat, alaturi de alte persoane, pe cei apropiati lui Marta, respectiv pe fostul seful al acestuia, Sorin Blejnar, si pe Elan Schwartzenberg. Organele de cercetare ancheteaza inclusiv posibila asasinare a lui Codrut Marta. Sorin Blejnar si Elan Schwartzenberger au fost audiati la Parchet, intr-un dosar legat de fraude financiare de valori uriase.

Citeste articolul complet pe Jurnalul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri