1 Iunie 2012

Ce face Familia Regala a Romaniei la Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a



Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu reprezinta Familia Regala a Romaniei la evenimentele prilejuite intre 2-5 iunie de Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

Vezi mai jos programul Altetelor Lor Regale:

Duminica, 3 iunie:
Principesa Mostenitoare si Principele Radu iau parte la un pranz in onoarea Jubileului, gazduit de comunitatea locala din Dorset.

Altetele Lor Regale vizioneaza parada ambarcatiunilor pe Tamisa, ce va cuprinde peste o mie de ambarcatiuni, ce vor avea la bord membri ai Familiei Regale, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale, dar si aproximativ 30.000 de membri ai publicului larg.

Luni, 4 iunie:
La invitatia Suveranei britanice, Altetele Lor Regale participa la un Garden Party ce va avea loc la Palatul Buckingham.

In aceeasi seara, Principesa Mostenitoare si Principele Radu vor participa la un concert jubiliar ce va avea loc in fata Palatului Buckingham, la Memorialul Reginei Victoria.

Marti, 5 iunie:
Altetele Lor Regale vor viziona procesiunea trasurilor regale care va incepe la Palatul Westminster si se va incheia la Palatul Buckingham.

Sursa foto: www.familiaregala.ro



Citeste si