Acoperișul unei clădiri dezafectate din Nordul Capitalei a fost răpus de flăcări, degajând un fum intens.

Incendiul, produs în Sectorul 1 a Capitalei, a afectat o suprafață de aproximativ 650 mp. Mai multe mașini de pompieri și salvăre au ajuns la fața locului.

Un incendiu a izbucnit la o hală dezafectată pe strada Spicului, din Sectorul 1 al Capitalei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Conform sursei citate, la sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi.

Au fost alertate trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD, precizează ISUBIF.

A fost emis şi un mesaj de avertizare RO-ALERT.

Conform sursei citate, la sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 650 metri pătraţi.

În total, au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD, precizează ISUBIF.

Nu a fost identificate victime.

Sursa foto: Wallstreet.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri