Protestatarii au inceput sa se stranga in Piata Victoriei inca de la ora 9:00, pentru a face ultimele pregatiri inainte de mitingul care este programat sa inceapa la ora 10:00.

La ora 11:00, s-au strans aproximativ aproximativ 300 de persoane, in majoritate membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, in Rezerva si in Retragere (SCMD). Militarii indeamna populatia sa vina la referendumul privind demiterea sefului statului.

In Cluj, primarul orasului, Emil Boc, a autorizat acest miting, la cererea PDL, in Piata Lucian Blaga. Alaturi de Traian Basescu, la miting participa, printre altii, democrat-liberalii Vasile Blaga, Emil Boc, Cristian Preda, Cezar Preda, Traian Ungureanu, precum si fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu.

Mitingul a inceput putin dupa ora 11,00 si se preconizeaza ca va dura circa doua ore, fiind precedat de un spectacol folcloric sustinut de Sava Negrean Brudascu, Aurel Tamas si Dumitru Farcas. Dupa spectacol, liderii PDL vor sustine discursuri, ultimul pe lista fiind chiar Traian Basescu.