Inginerul dr. Adrian Stoica, liderul stiintific al celei mai importante structuri de cercetare de la NASA, directioneaza operatiunile de explorare cu ajutorul robotilor a planetei rosii. Vehiculele robotizate ce circula pe suprafata planetei Marte facand cercetari in premiera se datoreaza asadar si romanului Adrian Stoica, scrie Jurnalul.ro.
La Centrul de robotica pentru explorarea spatiului de la Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA este Senior Research Scientist si supraveghetor al grupului de control in robotica avansata. Este unul dintre liderii stiintifici de baza ai agentiei spatiale americane.

Adrian Stoica este responsabil cu misiunile efectuate cu ajutorul vehiculelor spatiale fara echipaj. Acestea sunt prevazute cu echipamentul tehnic necesar efectuarii de prelevari, luare de imagini, practic sunt responsabile pentru toate operatiunile ce duc la bun sfarsit misiunea de explorare a planetei Marte.

Citeste mai multe pe Jurnalul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri