Domenii ofertante pe piata muncii: IT si Telecom, outsourcing si FMCG

Targul de joburi Angajatori de Top, care va avea loc in perioada 26-27 octombrie, va reuni 90 de angajatori care pun la dispozitie locuri de munca in domenii variate. In functie de numarul companiilor participante, top 5 cele mai bine reprezentate domenii sunt: IT si telecom, outsourcing (BPO), bunuri de larg consum, financiar-bancar si inginerie.

Astfel, IT si Telecom reprezinta 38% din oferta, BPO 13%, FMCG 10%, Banking&Finance 10% si Inginerie 7%, se arata intr-un comunicat.

Celelalte domenii prezente la eveniment sunt: farma, retail, audit si consultanta.

In urma unei statistici realizate pe portalul ce gazduieste evenimentul Angajatori de Top, celor mai vizualizate domenii de catre candidatii care se afla in cautarea unui job sunt Contabilitate, Finante, IT&C, Client service, Marketing, Inginerie&Constructii, Resurse Umane, Banci si Management – Consultanta.

Accesul publicului la eveniment va fi permis vineri 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 27 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati.


Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri