Rares Gheorghe, fiul barbatului care a murit in urma cu opt ani, a facut public, vineri, faptul ca a primit in cutia postala o felicitare aniversara pentru tatal sau, din partea deputatului Marius Dugulescu, scrie Mediafax.

Rares Gheorghe a spus, intr-o conferinta de presa, ca in 15 noiembrie s-au implinit opt ani de la decesul tatalui sau, aceasta fiind si data de nastere a barbatului, iar in acea zi in casuta postala a primit o felicitare aniversara pentru tatal sau. Cartea postala, semnata de deputatul Marius Dugulescu, continea urarea: "La multi ani, sanatate, fericire si pace".

"Tata este mort de opt ani. Eu l-am scos din evidente imediat dupa ce a murit. Acum stau si ma intreb de ce mai apare in evidente? Nu mi se pare corect si cred ca nu este singurul caz. M-a deranjat aceasta felicitare si am vrut sa fac publica intreaga patanie", a declarat Rares Gheorghe, care este membru al Tineretului National Liberal (TNL) Timis.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, deputatul Marius Dugulescu nu a putut fi contactat pentru a comenta situatia.
Marius Dugulescu a fost ales deputat in Parlament din partea PDL, insa in aprilie acesta isi anunta trecerea la PNL. Acum, Dugulescu va candida pentru un nou mandat de deputat din partea PP-DD.