Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, astazi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar deputatii vor dezbate in plen cazul Trasculescu la ora 12.
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, ca sedinta de plen reunit pentru mesajul premierului a fost convocata pentru marti, de la ora 13.00, urmand ca dupa prezentarea pozitiei Guvernului sa aiba loc dezbateri cu privire la mandatul de negociere la Consiliul European.

"Fac un apel la toti senatorii si deputatii care sunt inca in exercitiul mandatului sa vina maine la ora 12.00 la Camera Deputatilor si la ora 13.00 la plenul reunit pentru a-si exercita dreptul de vot si a participa la aceste doua dezbateri extrem de importante", a declarat Zgonea.

Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca "aceeasi metoda" a fost folosita in ceea ce priveste mandatul pentru Consiliul European de catre toate Parlamentele nationale, incepand cu cel britanic.

El si-a exprimat speranta ca marti Parlamentul va adopta o hotarare sau o rezolutie pe aceasta tema, deoarece "fiecare reprezentant al Romaniei trebuie sa aiba un mandat si sa se obisnuiasca ca va avea un mandat din partea Parlamentului".

"Doresc ca maine toti parlamentarii Romaniei sa fie prezenti, sa avem cvorum si sa putem sa luam o decizie dupa punctul de vedere exprimat de prim-ministrul Romaniei pe aceasta tema extrem de sensibila si delicata", a mai sustinut Zgonea.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri