Trasculescu a facut acest anunt la inceputul sedintei de plen a Camerei Deputatilor, in care urma sa se dezbata raportul Comisiei juridice privind incuviintarea arestarii preventive a acestuia.

Comisia juridica a decis, vineri, sa incuviinteze arestarea preventiva a lui Trasculescu, la solicitarea ministrului Justitiei.

Deputatii PDL au anuntat, marti dimineata, dupa sedinta de grup, ca au decis sa voteze in favoarea solicitarii ministrului Justitiei.

Citeste si:

De asemenea, presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, marti, ca decizia luata la nivelul grupurilor parlamentare reunite ale USL este de a vota propunerea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor privind avizarea favorabila a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu.
Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani, a fost retinut din 11 noiembrie pana in 12 noiembrie, in jurul orei 6.00. El a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei dupa ce a expirat ordonanta de retinere emisa pe numele lui de procurorii anticoruptie.

In 13 noiembrie, DNA a solicitat Camerei Deputatilor, prin Ministerul Justitiei, sa avizeze cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu.