USL a castigat detasat alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB si CSOP.
Conform rezultatelor CURS citate de Mediafax, USL a obtinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputatilor si 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obtinut 56,8% din voturi la Camera Deputatilor si 58,3% la Senat, iar CSOP crediteaza alianta cu 54% din voturi pentru Camera Deputatilor si 55% pentru Senat.

CURS:

Rezultate Camera Deputatilor:
USL: 56,96 %, ARD: 18,12%, PPDD: 12,95%, UDMR: 5,19%, PRM: 2,39%, PER: 1,47%, PPMT: 1,21% iar altii 1,71%

CCSB:

Rezultate Camera Deputatilor: USL: 56,8%, ARD: 19%, PPDD: 13,8%, UDMR: 5,1%,
Rezultate Senat: USL: 58,3%, ARD: 19,6%, PPD: 14,1%, UDMR: 5,2%

CSOP:

Rezultate Camera Deputatilor: USL: 54%, ARD: 19%, PPDD: 10%, UDMR: 5%
Rezultate Senat: USL: 55%, ARD: 19%, PPDD: 10%, UDMR: 5%

Vasile Blaga: ARD isi va atinge obiectivul

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, dupa ce televiziunile au publicat exit-poll-urile de la alegerile parlamentare, ca este convins de faptul ca ARD isi va atinge obiectivul, anume obtinerea a 20% dintre mandatele de parlamentari, potrivit B1.ro.

Totodata, acesta a afirmat ca viitorii senatori si deputati ai ARD vor apara statul de drept si vor milita pentru o justitie independenta si pentru o Romanie europeana.

Antonescu: Nu mai e niciun dubiu, premierul Romaniei va fi Victor Ponta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus ca "nu mai este niciun dubiu ca premierul Romaniei va fi Victor Ponta". "Il salut la Targu Jiu pe actualul si pe viitorul premier Victor Ponta. Nu mai este niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta", a declarat Crin Antonescu.






1. Tu pentru ce ai votat?



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri