Steaua Bucuresti si CFR Cluj si-au aflat adversarii din "16-imile" competitiei Europa League, in urma tragerii la sorti desfasurata la Nyon unde ambele echipe au fost cap de serie. Statutul de cap de serie nu le-a ajutat insa in ceea ce priveste valoarea adversarilor.
Astfel, CFR Cluj va juca impotriva lui Internationale Milano, iar Steaua Bucuresti cu olandezii de la Ajax Amsterdam.

In optimi Steaua ar putea da piept cu formatia londoneza Chelsea, daca aceasta din urma va trece de Sparta Praga, in timp ce clujenii ii vor infrunta pe castigatorii dublei dintre Tottenham si Lyon.

Celelalte meciuri:

Bate Borisov - Fenerbahce
Internationale Milano - CFR Cluj
Levante - Olympiacos
Zenit St Petersburg - Liverpool
Dinamo Kiev - Bordeaux
Bayer 04 - Benfica
Newcastle United - Metalist Harkov
Vfb Stuttgart - KRC Genk
Atletico Madrid - Rubin Kazan
Ajax Amsterdam - Steaua
Basel - Dnipro Dnipropetrovsk
Anji - Hannover 96
Sparta Praga - Chelsea
Borussia Monchengladbach - Lazio
Tottenham - Lyon
Napoli - Viktoria Plzen

Sursa foto: UEFA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri