21 Ianuarie 2013

Captura de 12 kg. de canabis la Arad; trei suspecti retinuti



Trei tineri au fost retinuti la Arad de catre ofiterii de la crima organizata si procurorii DIICOT, fiind suspectati de implicare in trafic international de droguri de risc, in casa unuia dintre suspecti fiind gasita cantitatea de 12 kilograme de canabis, afirma surse din randul anchetatorilor.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, vineri, ca au fost descoperite 12 kilograme de canabis, in urma unor perchezitii domiciliare facute de catre ofiteri de la crima organizata si procurori DIICOT, scrie Mediafax.

Potrivit surselor citate, ancheta a inceput dupa ce un tanar din Arad a primit un colet din Spania in care se afla cantitatea de 300 de grame de canabis. La locuinta suspectului a mai fost descoperit canabis, pana la cantitatea totala de aproximativ 12 kilograme.

Extinzand cercetarile, au fost identificati doi complici ai tanarului, unul din Arad si unul din Brasov, toti trei fiind retinuti.

In cursul zilei de vineri, cei trei suspecti vor fi prezentati judecatorilor aradeni cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de droguri de risc si trafic international de droguri de risc.



Citeste si