Un numar de7.350 de locuri de munca sunt vacante in aceasta perioada, potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici aflati in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). Vezi ce locuri de munca sunt la dispozitia celor interesati.
Judetele cu cele mai multe locuri de munca disponibile sunt Cluj (1.193), Municipiul Bucuresti (741), Iasi (697), Arad (330), Timis (325) si Constanta (310).

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 844 locuri de munca, pentru ingineri si subingineri, analisti servicii clienti, asistenti medical generalist, programatori, consilier vanzari asigurari, inspectori asigurari, consilieri juridici, manageri de zona.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 6.506 locuri de munca, dintre care:

-confectioner-asamblor articole din textile - 590;
-muncitor necalificat in industria confectiilor - 470;
-operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice - 443;
- muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor - 347;
-sudor - 209;
-manipulant marfuri -163;
-vanzator -160;
-lacatus constructii metalice si navale - 153;
-sofer autocamion/masina de mare tonaj - 144.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet , unde pot vizualiza locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Retail jobs

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri F