A pierdut aproape douazeci de ani din viata si a cheltuit peste 150.000 de euro ca sa demonstreze ca este fiul pierdut al Regelui Mihai al Romaniei. Acum ii cere Majestatii Sale o proba ADN. Dieter Stanzeleit este cetatean german, muzician si om de afaceri. El sustine ca s-a nascut in urma unei relatii ascunse pe care Mihai al Romaniei ar fi avut-o cu mama sa, membra a Familiei Regale Britanice.
Casa din Bucuresti a lui Dieter Stanzeleit este plina de obiecte care au o stransa legatura cu dinastia monarhica. Din care sustine ca face parte. Iar numele sau adevarat ar fi Nicolae Vasile, print de Alba Iulia.

“Numele mamei mele si al meu au fost sterse din istorie. Dupa parerea mea, dupa 68 de ani, este momentul sa spargem tacerea”, spune Dieter Stanzeleit.

Citeste articolul pe site-ul a1.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri